Ruchi viib sind rännakule läbi India ja Indo-Aasia köögi, pakkudes roogasid, kus vürtsid, värsked koostisosad ja sajanditevanused retseptid kohtuvad modernse puudutusega.
Menüüst leiab nii klassikalisi India lemmikuid kui ka unikaalseid maitseid, mida mujalt ei leia. Siin on ruumi nii vürtsisõpradele kui ka neile, kes eelistavad mahedamat tooni.
Ruchi – India köögi tõeline hing Tallinna Kalarannas.
Menüüst leiab nii klassikalisi India lemmikuid kui ka unikaalseid maitseid, mida mujalt ei leia. Siin on ruumi nii vürtsisõpradele kui ka neile, kes eelistavad mahedamat tooni.
Ruchi – India köögi tõeline hing Tallinna Kalarannas.
3-käiguline menüü
Eelroog (vali 1)
Samosa Chaat - krõbe samosa – serveeritud keefiri, mündi-koriandrikastme, tamarindikastme ja magusa meekastmega
Krõbe Rull (taimetoit) - kuldpruuniks praetud köögiviljarull, serveeritud kastmega
Pearoog (vali 1)
Goa Pardi Vindaloo - röstitud part Goa vindaloo kastmes, valmistatud sibula, tomati, küüslaugu, ingveri, koriandriseemnete, kurkumi ja kaneeliga.
Serveeritakse valikuga: aurutatud basmati riis või küüslaugu–juustu naan päikesekuivatatud tomatitega.
Lõhe Rogan Josh - pannil küpsetatud ja ahjus röstitud lõhefilee, serveeritud Kashmiri tomati-sibulakastmega, valmistatud ingveri, kaneeli, kuivatatud punase tšilli ja teiste India vürtsidega.
Serveeritakse valikuga: aurutatud basmati riis või küüslaugu–juustu naan päikesekuivatatud tomatitega.
Magustoit
Masala Chai & Kama Jahuga Kulfi - koorene India jäätis, rikastatud vürtsika masala chai ja Eesti röstitud kamajahuga.
Serveeritakse valikuga: aurutatud basmati riis või küüslaugu–juustu naan päikesekuivatatud tomatitega.
40€
Broneerimine
BRONEERIMINE AVANEB 18.SEPTEMBRIL KELL 00.00.
Restorani galerii