Restoran Mantel ja Korsten loodi kogukonnale mõeldud kohana, kus nautida tippkoka valmistatud roogi nii argipäeviti kui ka nädalavahetustel. Menüü pakub Vahemere kööki eestipärases võtmes, alates mereandidest ja pastadest kuni Iberico secreto, makrelli ja kuulsaks saanud hanger-steigini. Peakokad Jüri ja Jürgen loovad ka 5-käigulise degustatsioonimenüü, mis ühendab a la carte roogasid ja uudseid maitsekombinatsioone. Suurt tähelepanu pööratakse kohalikele väiketootjate veinidele, alkoholivabadele jookidele, hoolikale teenindusele ja meeldivale atmosfäärile. Restoran asub kolmesaja-aastases mantelkorstnaga majas, kus põimuvad ajalugu, kaasaegne linnamelu ja maailmatasemel kokakunst. Hubased ja erksate värvidega ruumid sobivad nii paaridele, peredele kui ka suurematele seltskondadele.
3-käiguline menüü
Pähkla forell - kimchi / õun / Mirin (G, L)
Veise Petite Tender - juurseller / pipra kaste (G)
Canelè - sidrun / vaniljejäätis
Veise Petite Tender - juurseller / pipra kaste (G)
Canelè - sidrun / vaniljejäätis
35€
Broneerimine
BRONEERIMINE AVANEB 18.SEPTEMBRIL KELL 00.00.
Restorani galerii