2015 aasta kevadel avati Tallinna vanalinnas, Meriton Old Town Garden Hotellis, restoran Trofe.
Restorani nimi tuleb Norra keelest ning tähendab jahitrofeed.
Trofe menüü on kaasaegne lähenemine Eesti ja Skandinaavia tuntud ja armastatud roogadele ning Põhjala köögile omaselt on valikus nii ulukit, liha kui ka kala Baltimaadest ja Skandinaaviast.
Lisaks leiab klassikalisi põhjamaiseid eelroogi ning isuäratavaid magustoite. Klientide lemmikud on Norra lõhefilee, pardifilee ja hirveliha, millest kindlasti ei saa mööda vaadata!
offering
Lõunamenüü
Pearoa valikud:
1. Lõhefilee teriyaki glasuuris - tšilline pärlkuskuss / marineeritud fenkol / porgandi trio / siidri-koorekaste
2. Pardi rinnafilee - pastinaagikreem / brokkoligratään / kalekapsa krõps / kumkvaat / õuna-apelsinikaste
Desserdi valikud:
1. Šokolaadifondant - vanillijäätis / astelpajumarjad / kaste
2. Jäine Tiramisu kook
Kirjuta lisainfo lahtrisse kumba pearooga ja desserti soovid!
20€
offering
Õhtumenüü
Eelroa valikud:
1. Lõhetartar peedimahlas - avokaadokreem / fenkol / oliivipuru / peterselliõli
2. Veisecarpaccio - salatimix / päikesekuivatatud tomatid / Parmesani juust / balsamico
Pearoa valikud:
1. Pardi rinnafilee - pastinaagikreem / brokkoligratään / kalekapsa krõps / kumkvaat / õuna-apelsinikaste
2. Pikalt küpsenud metssiga - praekartulid / praetud kukeseened / pohlasalat / punaveinikaste
3. Hirveliha - kartuli-puraviku gratään / marineeritud paradiisiõunad / porgandikrõps / kadakamarja-punaveinikaste
Desserdi valikud:
1. Jäätisevalik - valikus kolm erinevat maitset
2. Porgandikook vanillijäätisega
Kirjuta lisainfo lahtrisse kumba eelrooga, pearooga ja desserti soovid!
33€
offering
Taimetoidumenüü
Eelroa valikud:
1. Rohelise herne kreemsupp kookospiimaga - kalekapsas / porgandi- ja pastinaagikrõps / kõrvitsaseemned / lehttaignakrõbedik
2. Kevadrullid köögiviljadega ja magushapu tšillikaste
Pearoa valikud:
1. Kikerherne pihv - kinoa / marineeritud köögiviljad / maapähkli-kookoskreemikaste
2. Grillitud lillkapsasteik - bulgur mustsõstardega / kapparid / marineeritud paradiisiõunad / murulaugukaste
Dessert:
Sorbeevalik
Kirjuta lisainfo lahtrisse kumba eel- ja pearooga soovid!
28€

Broneerimine

BRONEERIMISE AVAME 20.SEPTEMBRIL KELL 00.00!

Restorani galerii

Restorani asukoht kaardil

Loading...