Luik resto köök peegeldab kodumaiseid maitseid ning kasutab vaid parimaid kohalikke tooraineid, et pakkuda unustamatuid maitseelamusi. Peakokad loovad kunstiteoseid, mis äratavad ellu Eesti köögi parimad palad ja tänapäevased trendid.
2-käiguline menüü
Pardiliha borš
Tšaari pliinid kalamarjaga
Tšaari pliinid kalamarjaga
20€
3-käiguline menüü
Bouef á la tartare ehk veiseliha tartar
Uus - Meremaa kauaküpsenud õrn lamba välisfilee - sibulakreem / bataadikrõpsud
Katharinenthal koogivalik
Uus - Meremaa kauaküpsenud õrn lamba välisfilee - sibulakreem / bataadikrõpsud
Katharinenthal koogivalik
33€
Taimetoidumenüü
Burrata kõrvitsa ja punapeedi assortiiga
Provence’i Ratatouille
Provence’i Ratatouille
21€
Broneerimine
BRONEERIMISE AVAME 20.SEPTEMBRIL KELL 00.00!
Restorani galerii